Logo EventureCompany

Wie is de mol

Wie is de mol

Wie kent het programma niet Afgelopen jaar won het zelfs de televisiering. In samenwerking met wiewasdemol.nl hebben wij een onwijs gave "Wie is de mol" activiteit opgezet. Speel jij het meeste geld in de pot, of ben je misschien stiekem wel de mol die dit probeert te voorkomen? Ook de bekende jokers en vrijstellingen zijn te verdienen. Aan het begin ontvang je van ons je eigen mollenboekje. Weet jij dankzij slimme aantekeningen de mol te ontmaskeren? We hebben drie varianten voor u uitgedacht. Iedere variant is vanaf 10 deelnemers te spelen, maar ook zeker met meer dan 10.

Een dag (zilveren arrangement)

U speelt een hele dag lang "Wie is de mol". Om het uur wordt er een test gedaan via de computer en wie het minst weet van de mol valt af. De activiteiten vinden plaats op een terrein ergens in Nederland waar u zoveel mogelijk geld probeert te verzamelen voor de pot. U sluit de dag gezamenlijk af met een BBQ waar we bekend zullen maken wie de mol is.

Meerdaagse (gouden arrangement)

U speelt meerdere dagen "Wie is de mol". U komt langs verschillende activiteiten waar u samen met uw team en de mol zoveel mogelijk geld zal moeten verdienen voor de pot. Iedere halve dag zal er een test worden ingevuld en wie het minst weet van de mol, valt af. De afvallers krijgen aan de organisatiekant een rol om mee te helpen. We zullen meerdere locaties in Nederland aandoen waar uitdagende opdrachten voor u klaar staan.

De Europa trip (platina arrangement)

Dit is de ultieme "Wie is de mol" ervaring. We verzamelen op Schiphol en waar we vervolgens heen gaan is voor iedereen een raadsel. Alleen één ding weet je zeker, iemand in jullie team is niet te vertrouwen en is de mol. Elke dag zullen we een test invullen en wie het minst weet van de mol valt af. De afvallers krijgen aan de organisatiekant nog genoeg te doen en hoeven dus niet meteen naar huis. De activiteiten zijn zoals u ze kunt herkennen van "Wie is de mol" en zullen altijd een uitdaging op zichzelf zijn.